Euro 2020 Euro 2020
Tot de start van EURO 2020

EURO 2020 Academy

Onze visie

De gemeente Amsterdam wil middels EURO 2020 Academy de Amsterdamse jeugd kansen bieden hun talenten (verder) te ontwikkelen. EURO 2020 Academy richt zich op het creëren van kansen met betrekking tot (afstudeer)stages, minor- en onderzoeksopdrachten en vrijwilligersvacatures bij EURO 2020 en haar partners. Dit doen we voor studenten en jongeren van verschillende niveaus (VO, MBO, HBO, WO) en achtergronden, uit alle Amsterdamse wijken, zowel in het voortraject als tijdens het EK.

Op verschillende niveaus zal er geleerd gaan worden op de werkvloer. Doordat de studenten met relevante opdrachten, gerelateerd aan EURO 2020, aan de slag gaan zal het evenement bij een grotere groep in de stad gaan leven en wordt het onderwijs op verschillende niveaus (nóg) praktijkgerichter en uitdagender.

 

Onze missie

EURO 2020 Academy verbindt en versterkt vrijwilligers, jong talent, onderwijs en (partners van) de gemeente Amsterdam die betrokken zijn bij de organisatie van EURO 2020. Zo kunnen zij het beste uit zichzelf halen.

 

Openstaande opdrachten EURO 2020 Academy

Wil jij ook ervaring opdoen en jouw netwerk uitbreiden door mee te werken aan EURO 2020 voor de gemeente Amsterdam en haar partners? Nieuwsgierig naar stages en opdrachten waar je aan kunt werken? Hieronder vind je een actueel overzicht van alle stages en opdrachten die open staan.

  • Open sollicitatie
    Spreekt EURO 2020 jou aan, maar zijn er momenteel geen stages & opdrachten beschikbaar of is er geen die echt bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie naar margit@abunchofchoices.nl met een uitgebreide motivatie en je CV.

Nieuwsgierig hoe andere stagiairs en studenten het ervaren hebben om mee te werken aan EURO 2020 Amsterdam?

 

Verhalen jonge talenten

 

 

“Geen brug te ver!”

Wij hebben voor EURO 2020 marktonderzoek gedaan in Amsterdam-West. Hiervoor hebben wij onder andere enquêtes afgenomen en een interview gehad met de politie.

Het verhaal van Ales, Yasar, Larissa, Nalini en Bowien.

Lees het verhaal