Euro 2020 Euro 2020
EURO 2020 begint over..

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

A Bunch of Choices werkt in het kader van EURO 2020 in opdracht van de Gemeente Amsterdam aan het uitvoeren van het vrijwilligersprogramma. A Bunch of Choices heeft de gevraagde gegevens nodig om alle vrijwilligers op de juiste manier te voorzien van informatie, om een juiste indeling te maken en om te kunnen responderen. De gegevens worden alleen door A Bunch of Choices opgeslagen tot 31 december 2020. Voor EURO 2020 werkt A Bunch of Choices samen met Deedmob. Zij gebruiken de gegevens voor de planningstoolkit en slaan deze gegevens op tot 31 juli 2020. De gegevens worden niet met overige derden gedeeld. De gegevens worden opgeslagen door de Gemeente Amsterdam, A Bunch of Choices en Deedmob en worden op aangegeven data verwijderd.

Foto’s en video opnamen 

De door de organisatie aangestelde fotografen en videografen zullen foto’s en video-opnamen maken tijdens EURO 2020. Iedere vrijwilliger stemt automatisch in met deze fotografie en film zonder enige vorm van compensatie en geeft A Bunch of Choices en de Gemeente Amsterdam toestemming om deze foto’s en video-opnamen, die beelden van bezoekers en vrijwilligers kunnen bevatten, te gebruiken voor de nasleep van het evenement en ter promotie van vrijwilligerswerk voor toekomstige evenementen, zonder enige vorm van aansprakelijkheid.

Toekomstige evenementen

De Gemeente Amsterdam mag jou na afloop van EURO 2020 eenmalig benaderen voor vrijwilligerswerk tijdens evenementen die in de Gemeente Amsterdam plaatsvinden. Daarvoor heeft De Gemeente Amsterdam inzage in jouw gegevens en slaat daarvoor jouw volledige naam en emailadres op tot 12 juli 2021.

Toelichting

Mocht je bezwaar hebben op bovenstaande voorwaarden, neem dan contact op met cityhost@volunteers-euro2020.nl.