Euro 2020 Euro 2020

CITY HOST VOLUNTEER PROGRAMME

Tijdens EURO 2020 is er in Amsterdam van alles te beleven. Natuurlijk zijn er de vier wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA. Maar er is meer, veel meer! Op allerlei plekken in de stad verzamelen zich de fans en worden side-events georganiseerd. Wij willen iedereen met open armen ontvangen voor een onvergetelijk voetbal-beleving in onze stad.

Voor deze diverse en unieke gebeurtenissen is Amsterdam op zoek naar City Hosts. Samen zorgen we ervoor dat elke voetbalfan zich thuis voelt in Amsterdam, dat alle side-events goed georganiseerd worden en dat EURO 2020 van en voor iedereen is. Als City Host ben jij een gastheer van de stad!

De ideale City Host? Je bent enthousiast, gemotiveerd en je hebt zin om je handen uit de mouwen te steken. Ook vind je het leuk om met mensen in gesprek te gaan en ze te helpen. Het City Host Volunteer Programme vindt plaats van 12 juni t/m 12 juli 2020. Ben je net zo enthousiast als wij? Meld je dan snel aan! Samen maken we er een onvergetelijke beleving van. Pak deze unieke kans en be part of it!

REGISTREER NU