Euro 2020 Euro 2020
EURO 2020 begint over..

I want to inspire, and be inspired

Mijn naam is Nathalie de Ridder en ik woon in Noordwijkerhout. Momenteel ben ik vierdejaars studente Leisure & Events Management aan de Hogeschool Inholland in Diemen. Mijn passie is om evenementen te organiseren of een bijdrage te leveren aan evenementen. Ik vind het interessant om voortdurend nieuwe dingen te leren en hierbij mijn creativiteit te gebruiken. Mijn ambitie is om over een aantal jaar voor een evenementenorganisatie te werken dat hoogwaardige evenementen organiseert, bekend bij een breed publiek in Nederland.

Vanaf het eerste moment dat ik hoorde over de EURO 2020 Academy was ik enthousiast. Ik vind dat sport een mooie bijdrage kan leveren aan verbinding tussen diverse mensen en culturen. Vandaar vind ik het interessant dat EURO 2020 zal samenwerken met een inclusieve groep diverse vrijwilligers. Gedurende mijn opleiding heb ik vrijwilligerswerk gedaan op diverse soorten evenementen om mijn kennis en netwerk uit te breiden. Dit heb ik altijd als superleuk en interessant ervaren omdat je veel kennis opdoet en bijzondere mensen ontmoet.

Vandaar dat ik de komende vijf maanden voor de EURO 2020 Academy een ontwerpgericht afstudeeronderzoek zal uitvoeren gericht op de vrijwilligers van EURO 2020. Ik zal uiteindelijk een ontwerp opleveren voor een trainings- en beloningssysteem van deze vrijwilligers. Aangezien ik in gesprek zal gaan met diverse populaties hoop ik hieruit veel inspiratie te halen en op de juiste manier in te spelen op de wensen en behoeften van zowel de vrijwilliger als de opdrachtgever. Ik heb ontzettend veel zin en motivatie om met mijn onderzoek aan de slag te gaan en hoop op een mooi resultaat.