Euro 2020 Euro 2020
EURO 2020 begint over..

Jeffrey Vis

Mijn naam is Jeffrey Vis, ik ben 22 jaar en woonachtig in Amsterdam. Daarnaast ben ik derdejaars student Commerciële economie Sportmarketing aan de Hogeschool van Amsterdam.

Tijdens mijn jeugd was ik vooral bezig met sporten en werken. In die tijd beoefende ik tennis, voetbal en zaalvoetbal en ben ik daarnaast vele andere sporten tegengekomen binnen het sport-profiel op de middelbare school. Ik was ook maatschappelijk betrokken bij het dorp. Zo ben ik jaren vrijwilliger geweest bij een hardloop evenement genaamd de Hemmeromloop en was ik bestuurslid bij een verenging die activiteiten organiseert voor jongeren tussen de 13 en 16 jaar. Ik heb in deze tijd ook een mbo-opleiding tot vestigingsmanager gevolgd, waar ik veel heb geleerd over logistiek, marketing en management.

Stilzitten is niks voor mij. Ik houd van werken, sport en evenementen. Hier kan ik ook echt mijn passie in kwijt. Ik doe alleen dingen vanuit passie, dat is ook de reden dat ik voor EURO 2020 heb gekozen: dingen doen die ik leuk vind en daarbij mij zelf ontwikkelen en andere helpen is waar ik van houd.

Mijn doel bij EURO 2020 is om mijn passie voor sport en werk te combineren met mijn logistieke- en marketingopleidingen door middel van event- en projectmanagement. Dit ga ik doen door voor EURO 2020 1200 vrijwilligers te werven voor de Fan zones in de stad Amsterdam tijdens het EK. De 1200 vrijwilligers moet een reflectie zijn van de inwoners van de stad.

Naast alle leerzame, verantwoordelijke en uitdagende dingen die ik ga doen bij EURO 2020, vind ik het zeer belangrijk om plezier te hebben tijdens mijn stage en andere mensen daarmee aan te steken.