Euro 2020 Euro 2020
EURO 2020 begint over..

Joey Commandeur

Hoi! Mijn naam is Joey Commandeur. Ik ben 22 jaar oud en woon in Grootebroek. Ik studeer de opleiding International Event Management aan het EuroCollege in Amsterdam. Op dit moment loop ik mijn afstudeerstage in het projectteam van EURO 2020 bij de Gemeente Amsterdam. Als assistent projectmedewerker leer ik ontzettend veel over de organisatie van het gehele evenement.

Een Europees Kampioenschap voetbal in Amsterdam wordt een uitzonderlijke gebeurtenis. Het is een uniek evenement waarover hopelijk nog jarenlang nagepraat wordt. Ik ben enorm trots dat ik mee mag helpen aan dit evenement. Een EK voetbal organiseren stond namelijk altijd al op mijn bucketlist.

Bij EURO 2020 komen twee van mijn passies samen: voetbal en evenementen organiseren. Als voetballiefhebber vind ik het altijd interessant om op de hoogte te zijn van de meest recente ontwikkelingen binnen de sport. Bij het organiseren van evenementen krijg ik vooral een kick van het creëren van saamhorigheid bij mensen. Een evenement als EURO 2020 verbindt mensen enorm. Niet alleen nationaal maar ook internationaal.

Ik werk elke dag hard met het projectteam om het toernooi in goede banen te lijden. Gelukkig doen we dat elke dag met veel plezier. Wij streven er naar om ons werk terug te zien in de vorm van blije gezichten van de bezoekers tijdens het toernooi. Daar doe je het voor!