Euro 2020 Euro 2020
EURO 2020 begint over..

Passie voor sport

Ik ben Thomas de Lange, 22 jaar oud en woon in Wilnis. Ik ben 3 e jaars student Business Studies aan de Hogeschool Inholland in Diemen.

Van jongs af aan is sport een van mijn favoriete bezigheden. Naast voetbal doe ik ook aan tennis. Ik ben van mening dat er in de sport veel vaardigheden te ontwikkelen valt, die later in het bedrijfsleven nodig kunnen zijn. Daarbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan: flexibiliteit, teamwork, hard werken en communicatie. Doordat sport van jongs af aan al mijn passie is, zie ik mijzelf in de toekomst iets doen in de sportwereld. Op de weg daarnaartoe probeer ik mij zoveel mogelijk te ontwikkelen.

Vorig jaar heb ik samen met mijn projectgroep een project gemaakt voor SAIL Academy, waarna ik de kans heb gekregen om als City Host Professional bij EURO2020 aan de slag te gaan. Als liefhebber voor sport, kon ik deze kans natuurlijk niet laten schieten! Zo’n groot sportevenement waarin je jezelf goed kan ontwikkelen, wie wilt dat nou niet? Ik zit inmiddels al 2 jaar in de organisatie voor het jaarlijkse open tennistoernooi in Wilnis,
natuurlijk een klein evenement vergeleken met EURO2020. Nu krijg ik de kans om te bekijken hoe het bij zo’n geweldig, groot sportevenement eraan toe gaat!