Euro 2020 Euro 2020
EURO 2020 begint over..

Rosa Blok

Ik ben 20 jaar en zit nu in mijn laatste jaar van mijn studie hotel-and event management bij Tio. Ik sport al met veel plezier sinds mijn jeugd. Ik heb jaren gekorfbald, maar op mijn 17de toch de switch gemaakt naar rugby. Teamsporten spreken mij het meest aan, omdat je samen met het team en coach werkt voor een gedeeld doel.

Toen ik drie jaar geleden mijn studierichting koos, wilde ik graag met mensen werken en alle aspecten van de branche leren kennen. In 2018 heb ik een hele leuke buitenlandstage in een hotel mogen doen. Voor mijn tweede stage wilde ik graag meer leren over de praktische handelingen binnen de evenementenbranche. EURO2020 is natuurlijk een geweldige mogelijkheid vanwege de omvangrijkheid en diversiteit binnen het evenement.

Bij EURO2020 krijg ik de kans mijn sport te combineren met mijn studie, dit is waarom deze stage mij zo aanspreekt. Het is geen geheim dat we tijdens de quarantaine onder andere contact en het sporten hebben gemist. Dit evenement is de link tussen de mensen in Nederland en de rest van Europa. Ik ben trots dat ik als stagiair hierbij betrokken mag zijn