Euro 2020 Euro 2020
EURO 2020 begint over..

Steven Bunink

Mijn naam is Steven Bunink. Ik ben 22 jaar oud en studeer Business Studies aan de Hogeschool Inholland te Diemen. Momenteel zit ik in mijn derde leerjaar en loop ik stage bij EURO 2020.

Na een project voor SAIL Academy succesvol te hebben afgerond en kennis te hebben gemaakt met de organisatie ‘A Bunch of Choices’ was het voor mij duidelijk dat ik graag onderdeel uit wilde maken van deze organisatie. De kans die je als student, of zoals zij het noemen ‘jong talent’, krijgt om je eigen ideeën in te brengen en onder begeleiding mag uitvoeren, is iets wat mij aanspreekt.

Na contact te hebben opgenomen voor een stage bij de organisatie werd snel duidelijk dat ik mijn passie en liefde voor sport goed kon gaan combineren met mijn creativiteit en zelfstandigheid. Als voetballiefhebber deel uit kunnen maken van EURO 2020 Academy is een kans die ik met beide handen heb gegrepen.

Sport verbindt mensen. Het schept een connectie tussen mensen en een Europees kampioenschap voetbal zorgt voor verbondenheid, spanning en sensatie door het hele land. Ik ben blij dat ik onderdeel uitmaak van deze organisatie en het EK-voetbal en dat ik ervaring op kan doen in de sportwereld.